Концепція поліцейського права професора Харківського університету К. К. Гаттенбергера (1843–1893 рр.) - Греченко, В. А.; Grechenko, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6046-0178 (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.). — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 84-86., 2019)
Досліджено концепції поліцейського права професора Харківського університету К. К. Гаттенбергера.

The concepts of police law of Kharkiv University professor K. K. Guttenberger were studied.

Исследована концепция полицейского права профессора Харьковского университета К. К. Гаттенбергера.
Греченко, В. А. Концепція поліцейського права професора Харківського університету К. К. Гаттенбергера (1843–1893 рр.) / Володимир Анатолійович Греченко // Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 84-86.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; поліцейське право; police law; полицейское право; Гаттенбергер К.; Hattenberger К.