Формування органів карально-репресивного характеру на заході України у 1939–1945 рр. - Задніпровська, А. О.; Zadniprovska, A. O.; Анна Олександрівна Задніпровська (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 21 черв. 2024 р.). – Харків : ХНУВС, 2024. – С. 128-131, 2024)
Надано історико-правовий аналіз формування органів карально-репресивного характеру на заході України у 1939–1945 рр.

A historical and legal analysis of the formation of punitive and repressive bodies in western Ukraine in 1939–1945 is provided.

Представлен историко-правовой анализ формирования органов карательно-репрессивного характера на западе Украины в 1939–1945 гг.
Keywords: історико-правовий аналіз; карально-репресивні органи; Україна; 1939-1945 рр.; historical and legal analysis; punitive and repressive bodies; Ukraine; 1939-1945; историко-правовой анализ; карательно-репрессивные органы; Украина; 1939-1945 гг.