Деякі аспекти сутності та предмета кримінології як науки - Денисов, С. Ф.; Denysov, S. F.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1218-0016; Тимчук, О. Л.; Tymchuk, O. L. (Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2021. - № 1 (24). - С. 151-159, 2021)
Стаття присвячено аналізу існуючих в науці підходів до розуміння сутності та предмета кримінології, визначення змісту основних дискусій з цього питання, а також систематизації наявних підходів до цієї проблематики серед вітчизняних і зарубіжних вчених.

The article is focused on the analysis of existing approaches in science to understanding the nature and subject of criminology, determining the content of the main discussions on this issue, as well as systematization of existing approaches to this issue among domestic and foreign scholars.

Статья посвящена анализу существующих в науке подходов к пониманию сущности и предмета криминологии, определению содержания основных дискуссий по этому вопросу, а также систематизации имеющихся подходов к этой проблематике среди отечественных и зарубежных ученых.
Some aspects of the essence and subject of criminology as a science
Некоторые аспекты сущности и предмета криминологии как науки
Денисов, С. Ф. Деякі аспекти сутності та предмета кримінології як науки / Сергій Федорович Денисов, Олексій Леонідович Тимчук // Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2021. - № 1 (24). - С. 151-159.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; погляди науковців; взгляды ученых; views of scientists; предмет кримінології; предмет криминологии; subject of criminology; кримінологія як наука; криминология как наука; criminology as a science; злочинність; преступность; crime