Основні напрями профілактики правозастосовних помилок працівників міліції: шляхи їх удосконалення - Калєніченко, Л. І.; Kalenichenko, L. I.; Калєніченко Лідія Іванівна (Форум права. – 2010. – № 4. – С. 427–431, 2010)
Визначено та проаналізовано основі напрями профілактики правозастосовних помилок працівників міліції. Запропоновано окремі шляхи їх удосконалення.

The basic directions of preventive maintenance of enforcement errors of workers of militia are defined and analyzed. Separate ways of their improvement are offered.

Определены и проанализированы основные направления профилактики правоприменительных ошибок работников милиции. Предложены отдельные способы их усовершенствования.
The Main Directions of Preventions of the Officer’s Law Enforcement Mistake: the Ways of Their Improvement
Основные направления профилактики правоприменительных ошибок работников милиции: пути их усовершенствования
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; Держава і право. State and Law. Государство и право; правозастосовна помилка працівника міліції; профілактика правозастосовних помилок; правозастосовна помилка; правоприменительная ошибка сотрудника милиции; профилактика правоприменительных ошибок; правоприменительная ошибка; enforcement errors; errors of workers of militia