Підготовка поліцейських кадрів (зарубіжний досвід) - ХНУВС; Кафедра іноземних мов; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків : ХНУВС, 2015. - 109 с., 2015)
Учасники конференції розглядають широке коло питань у сфері підготовки кваліфікованих поліцейських кадрів в закордонних країнах: загальну стратегію підготовки поліцейських в окремих державах, різноманітні підходи до організації роботи за цим напрямком, новітні тенденції навчання поліцейських, структуру навчальних закладів та організацію процесу навчання, методику формування професійно релевантних вмінь та навичок, форми та засоби підвищення кваліфікації, спеціалізовану підготовку фахівців за різними напрямками діяльності поліції, соціальну спрямованість роботи поліцейських, вимоги до кандидатів на навчання.

Participants of the conference consider a wide range of issues in the field of training qualified police personnel in foreign countries, the overall strategy of police training in some countries, different approaches to work in this area, the latest tendencies in police training, the structure of educational establishments and the organization of the learning process, the method of formation of professionally relevant skills, forms and means of advanced training, specialized training in different areas of police, social orientation of police, requirements for candidates of training.

Участники конференции рассматривают широкий круг вопросов в сфере подготовки квалифицированных полицейских кадров в зарубежных странах: общую стратегию подготовки полицейских в отдельных государствах, различные подходы к организации работы по этому направлению, новейшие тенденции обучения полицейских, структуру учебных заведений и организации процесса обучения, методику формирования профессионально релевантных умений и навыков, формы и средства повышения квалификации, специализированную подготовку специалистов по разным направлениям деятельности полиции, социальную направленность работы полицейских, требования к кандидатам на обучение.
матеріали XVI міжнар. студент. наук.-практ. конф. інозем. мовами
Підготовка поліцейських кадрів (зарубіжний досвід) : матеріали XVI міжнар. студент. наук.-практ. конф. інозем. мовами, 23-24 квітня 2015 р. / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ ; Каф. інозем. мов. - Харків : ХНУВС, 2015. - 109 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; поліція; полиция; зарубежные страны; зарубежный опыт; зарубіжний досвід; подготовка полицейских кадров; підготовка поліцейських кадрів; police; personnel training; зарубіжні країни