Проблеми забезпечення інформаційної безпеки в умовах глобалізації та гібридної війни проти України - Загуменна, Ю. О.; Zagumenna, Yu. O.; Расторгуєва, Н. О.; Rastorhuieva, N. O.; Юлія Загуменна (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 180-181., 2019)
Автором статті зазначено, що забезпечення інформаційної безпеки людини, суспільства і держави має дійсно стати системою, до якої будуть залучені не тільки силові структури, але й неурядові організації, приватний сектор, бізнес, експертні і наукові кола, незалежні ЗМІ та інші. Тільки комплексний всеохоплюючий підхід дозволить консолідувати суспільство і забезпечити його безпеку.

The author of the article noted that ensuring the information security of a person, society and the state should really become a system that will involve not only law enforcement agencies, but also non-governmental organizations, the private sector, business, expert and scientific circles, independent media and others. Only an integrated comprehensive approach will allow consolidating society and ensuring its security.

Автором статьи отмечено, что обеспечение информационной безопасности человека, общества и государства должно действительно стать системой, в которую будут вовлечены не только силовые структуры, но и неправительственные организации, частный сектор, бизнес, экспертные и научные круги, независимые СМИ и другие. Только комплексный комплексный подход позволит консолидировать общество и обеспечить его безопасность.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інформаційна агресія з боку Росії; информационная агрессия со стороны России; Russian information aggression; загрози в інформаційній сфері; угрозы в информационной сфере; threats in the information sphere; інформаційна безпека; информационная безопасность; information security; розвиток інформаційних технологій; развитие информационных технологий; development of information technologies; забезпечення інформаційної безпеки людини; обеспечение информационной безопасности человека; ensuring information security of a person; забезпечення інформаційної безпеки суспільства; обеспечение информационной безопасности общества; ensuring the information security of society; захист об’єктів національної безпеки; защита объектов национальной безопасности; protection of national security facilities