Реалізація положень Стамбульської конвенції в законодавстві України про кримінальну відповідальність: системно-правовий аналіз внесених змін і доповнень - Васильєв, А. А.; Vasiliev, A. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9480-7814; Юртаєва, К. В.; Yurtayeva, K. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6096-2020; ResearcherID: D-1818-2016 (Порівняльно-аналітичне право. - 2019. - № 1. - С. 279-284, 2019)
Розглянуто питання імплементації положень Стамбульської конвенції (CETS № 210) до національного кримінального законодавства, визначено проблеми, що потребують вирішення. Сформульовано пропозиції щодо усунення виниклих правових колізій у кримінальному законодавстві України.

The article reviews issues of implementation of provisions of Istanbul convention (CETS № 210) in national criminal legislation, defines problems that need to be resolved. It formulates propositions aimed at eliminating emerged legal collisions in national criminal legislation.

Рассмотрены вопросы имплементации положений Стамбульской конвенции (CETS № 210) в национальное уголовное законодательство, определены проблемы, требующие решения. Сформулированы предложения по устранению возникших правовых коллизий в уголовном законодательстве Украины.
Implementation of provisions of Istanbul convention in criminal legislation of Ukraine: systematic-legal analysis of the provided amendments and supplements
Васильєв А. А. Реалізація положень стамбульської конвенції в законодавстві України про кримінальну відповідальність: системно-правовий аналіз внесених змін і доповнень [Електронний ресурс] / Васильєв А. А., Юртаєва К. В. // Порівняльно-аналітичне право. - 2019. - № 1. - С. 279-284. - Режим доступу: http://www.pap.in.ua/1_2019/83.pdf.
Keywords: дискримінація; залежність потерпілого; імплементація; каліцтво; насильство; Стамбульська конвенція; discrimination; dependence; implementation; mutilation; violence; Istanbul convention; Міжнародне право .International Law. Международное право; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; CETS № 210; дискриминация; зависимость потерпевшего; имплементация; увечье; насилие; Стамбульская конвенция