Оцінка характеристик сервісів деяких розширень браузеру Google Chrome з приховування IP адреси системи - Носов, В. В.; Nosov, V. V.; Усенко, А. О.; Usenko, A. O.; Vitalii Nosov (Застосування інформаційних технологій у правоохоронній діяльності: матеріали Круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 67-70, 2022)
Зазначено, що кожний провайдер проксі сервісу декларує власну політику приватності щодо збору, зберігання і поширення унікальних даних користувачів.

It is noted that each proxy service provider declares its own privacy policy regarding the collection, storage and distribution of unique user data.

Отмечено, что каждый провайдер прокси сервиса декларирует собственную политику конфиденциальности по сбору, хранению и распространению уникальных данных пользователей.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; інформаційні технології; information technology; информационные технологии; приховування IP адреси; IP address hiding; скрытие IP адреса; web resources; веб-ресурси; веб-ресурсы