Правове регулювання участі педагога або психолога, а за необхідністю – лікаря при проведені слідчих (розшукових) дій за участю неповнолітнього потерпілого - Кочура, О. О.; Kochura, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0638-2911 (Журнал східноєвропейського права. – 2015. – № 13. - С. 77-82, 2015)
В даній статті розглянуто правове положення педагога або психолога, а за необхідності – лікаря, у проведенні слідчих (розшукових) дій за участю неповнолітнього потерпілого. Зроблено спробу встановити загальні правила участі названих учасників у кримінальному провадженні.

The author of the article analyzed the legal status of a teacher, a psychologist at the time of investigation (search) action with a minor victim. An attempt to determine the general rules of participation of these subjects of criminal proceedings was made.

В данной статье рассмотрено правовое положение педагог или психолога, а при необходимости – врача, во время проведения следственных (розыскных) действий с несовершеннолетним потерпевшим. Сделана попытка определить общие правила участия указанных участников уголовного производства.
Legal Regulation of the Participation of a Teacher or Psychologist and when Necessary a Doctor during Investigative (Search) Actions with a Juvenile who is a Victim
Кочура О. О. Правове регулювання участі педагога або психолога, а за необхідністю – лікаря при проведені слідчих (розшукових) дій за участю неповнолітнього потерпілого / Кочура Олександра Олександрівна // Журнал східноєвропейського права. – 2015. – № 13. - С. 77-82.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; неповнолітній потерпілий; minor victim; несовершеннолетний потерпевший; педагог; teacher; психолог; лікар; врач; doctor; слідчі (розшукові) дії; investigative (search) activities; следственные (розыскные) действия; psychologist