Дослідження видів функцій державного управління та їх значення у процесі державно-управлінської діяльності - Кравцова, Т. М.; Kravtsova, T. M.; Калініченко, Г. В.; Kalinichenko, H. V. (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 522–527, 2011)
Наведено класифікації функцій державного управління, розглядаються такі види функцій як прогнозування, планування, організація, регулювання, координація, облік (статистика) і контроль. Визначено роль та місце кожної функції в процесі здійснення державного управління.

It is given different classification of function of state management, considered following functions: prognostication, planning, organization, regulation, coordination, record, statistics, and control. It is defined role and places each of the functions in the process of state management.

Приведены разные классификации функций государственного управления, рассматриваются такие виды функций как прогнозирование, планирование, организация, регулирование, координация, учет (статистика) и контроль. Определено роль и место каждой отдельной функции в процессе совершения государственного контроля.
Research of Kinds of Functions of State Management and Their Significance in the State Management Activity Process
Исследование функций государственного управления и их значение в процессе государственно-управленческой деятельности
Кравцова, Т. М. Дослідження видів функцій державного управління та їх значення у процесі державно-управлінської діяльності [Електронний ресурс] / Т. М. Кравцова, Г. В. Калініченко // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 522–527 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-1/11ktmdud.pdf.
Кравцова Т. М., Калініченко Г. В. "Дослідження видів функцій державного управління та їх значення у процесі державно-управлінської діяльності." Форум права 1 (2011): 522-527.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державне управління; функції держаного управління; функции государственного управления; государственное управление; state administration