Конфліктна поведінка працівників поліції: гендерний аспект - Платковська, О. В.; Platkovska, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0011-9290 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 квіт. 2019 р.). — Харків, 2019. - С. 148-152, 2019)
Розглядаються внутрішньо-особистісний і міжособистісний конфлікти суб’єктами яких виступають працівники поліції. Відзначено психологічні і моральні передумови попередження конфліктів за участю працівники поліції. Досліджено гендерні особливості агресивності конфліктності правоохоронців. Визначено гендерні особливості стилів поведінки в конфліктних ситуаціях поліцейських

Intrapersonal and interpersonal conflicts are considered, the subjects of which are police officers. Psychological and moral prerequisites for preventing conflicts involving police officers are noted. The gender features of the aggressiveness of the conflict nature of law enforcement officers were studied. The gender features of behavior styles in conflict situations of police officers are determined.

Рассматриваются внутриличностный и межличностный конфликты субъектами которых выступают работники полиции. Отмечены психологические и моральные предпосылки предупреждения конфликтов с участием сотрудников полиции. Исследованы гендерные особенности агрессивности конфликтности правоохранителей. Определены гендерные особенности стилей поведения в конфликтных ситуациях полицейских.
Платковська О. В. Конфліктна поведінка працівників поліції: гендерний аспект / О. В. Платковська // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. — Харків, 2019. — С. 148-152.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; конфліктна поведінка; поліцейський; гендерний аспект; гендерні особливості поведінки; конфліктні ситуації; конфлікт; чоловіки; жінки; конфликтное поведение; работники полиции; гендерный аспект; гендерные особенности поведения; конфликтные ситуации; конфликт; мужчины; женщины; conflict behavior; police officers; gender aspect; gender specific behavior; conflict situations; conflict; men; women