Актуальні питання протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Координатор проектів ОБСЄ в Україні (Харків : ХНУВС, 2017. – 212 с., 2017)
У матеріалах конференції окреслено найбільш актуальні проблеми протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми на сучасному етапі; проаналізовано питання правового та організаційного забезпечення протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми; кримінально-правові, процесуальні та криміналістичні аспекти протидії цьому негативному явищу; розглянуто відповідний міжнародний досвід, а також кадрове забезпечення правоохоронних органів. Досліджено використання інформаційних технологій і технічних засобів у протидії кіберзлочинності та торгівлі людьми.

В материалах конференции обозначены наиболее актуальные проблемы противодействия киберпреступности и торговле людьми на современном этапе; проанализированы вопросы правового и организационного обеспечения противодействия киберпреступности и торговле людьми; уголовно-правовые, процессуальные и криминалистические аспекты противодействия этому негативному явлению; рассмотрены соответствующий международный опыт, а также кадровое обеспечение правоохранительных органов. Исследовано использование информационных технологий и технических средств в борьбе с киберпреступностью и торговлей людьми.
Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції
Keywords: Materials of conferences; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences; Україна. Ukraine. Украина; протидія кіберзлочинності; протидія торгівлі людьми; кіберзлочинність; торгівля людьми; противодействие киберпреступности; противодействие торговле людьми; киберпреступность; торговля людьми; cybercrime; combating cybercrime; human trafficking; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; комп’ютерні злочини; computer criminality; компьютерные преступления; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; Кримінологія. Criminology. Криминология; Інтернет; Интернет; Internet