Technologies for ensuring logistic in the defense sector: based on the example of Estonia - Borysova, K. Ye.; Борисова, К. Є. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 52-53, 2025)
Метою роботи є вивчення потенціалу застосування блокчейну для забезпечення безпеки логістики у сфері оборони, з акцентом на міжнародний досвід, зокрема на прикладі Естонії.

The aim of the work is to study the potential of blockchain for ensuring logistics security in the defense sector, with an emphasis on international experience, in particular the example of Estonia.
Keywords: цифрові технології; блокчейн; логістика; оборонний сектор; зарубіжний досвід; Естонія; digital technologies; blockchain; logistics; defense sector; foreign experience; Estonia