Поняття та зміст кадрового забезпечення органів внутрішніх справ України - Клочко, А. М.; Klochko, A. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6898-964X (Науковий вісник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. - 2012. - № 1. - С. 42-51, 2012)
Визначено поняття та зміст кадрового забезпечення органів внутрішніх справ України, проаналізовано проблеми якісного відбору і підготовки майбутніх професіоналів та збереження існуючого професійного ядра органів і підрозділів внутрішніх справ.

A concept and maintenance of the skilled providing of organs of internal affairs of Ukraine is determined in the article. The problems of high-quality selection and preparation of future professionals and maintenance of existent professional kernel of organs and subsections of internal affairs are studied and analysed.

Определены понятие и содержание кадрового обеспечения органов внутренних дел Украины, проанализированы равнозначные проблемы качественного отбора и подготовки будущих профессионалов, а также сохранения существующей профессиональной основы органов и подразделов внутренних дел.
Клочко А. М. Поняття та зміст кадрового забезпечення органів внутрішніх справ України / А. М. Клочко // Науковий вісник Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. - 2012. - № 1. - С. 42-51.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal affairs agencies; органы внутренних дел; кадрове забезпечення; personnel support; кадровое обеспечение; професіоналізм; professionalism; профессионализм