Елементи адміністративно-правового механізму взаємодії та координації діяльності правоохоронних органів на регіональному рівні - Русецький, А. А.; Rusetskyi, A. A. (Юридичний бюлетень. - 2017. - Вип. 5. - С. 179-185, 2017)
Визначено та розглянуто структурні елементи адміністративно-правового механізму взаємодії та координації діяльності правоохоронних органів на регіональному рівні, котрі повинні бути об'єднані між собою та доповнювати один одного.

The structural elements of the administrative-legal mechanism of interaction and coordination of the activities of law enforcement agencies at the regional level, which should be combined and complement each other, have been defined and considered.

Определены и рассмотрены структурные элементы административно-правового механизма взаимодействия и координации деятельности правоохранительных органов на региональном уровне, которые должны быть объединены и дополнять друг друга.
Русецький, А. А. Елементи адміністративно-правового механізму взаємодії та координації діяльності правоохоронних органів на регіональному рівні / Русецьки Анатолій Анатолійович // Юридичний бюлетень. - 2017. - Вип. 5. - С. 179-185.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронні органи; law enforcement agencies; правоохранительные органы; адміністративно-правовий механізм; administrative and legal mechanism; административно-правовой механизм; регіональний рівень; regional level; региональный уровень; координація; coordination; координация; взаємодія; interaction; взаимодействие