Деякі аспекти розвитку нормативного забезпечення та організаційної структури Корпусу жандармів у Російській імперії в ХІХ сторіччі - Невзоров, І. Л.; Nevzorov, I. L.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2021-7886 (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.). — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 175-176., 2019)
В статті розглянута організаційна труктура Корпусу жандармів, створеного в Російський імперії 28.04.1827 р.

The article examines the organizational structure of the Gendarme Corps, created in the Russian Empire on April 28, 1827.

В статье рассмотрена организационная структура Корпуса жандармов, созданного в Российской империи 28.04.1827 г.
Невзоров, І. Л. Деякі аспекти розвитку нормативного забезпечення та організаційної структури Корпусу жандармів у Російській імперії в ХІХ сторіччі / Ігор Львович Невзоров // Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 175-176.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; зарубіжні країни; foreign countries; зарубежные страны; Корпус жандармів; Gendarme Corps; Корпус жандармов; Росія; Россия; Russia