Основні напрямки удосконалення кадрового забезпечення податкової міліції України - Теремецький, В. І.; Teremetskyi, V. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2667-5167 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 2 (57). – С. 348-358, 2012)
Розглянуто зміст, ознаки та значення кадрового забезпечення податкової міліції. Запропоновано основні напрямки удосконалення кадрового забезпечення податкової міліції України.

Content, signs and value of the skilled providing of tax militia, is considered. Basic directions of perfection of the skilled providing of tax militia of Ukraine are offered.

Рассмотрены содержание, признаки и значение кадрового обеспечения налоговой милиции. Предложены основные направления совершенствования кадрового обеспечения налоговой милиции Украины.
Main directions of improvement of personnel support of the tax police of Ukraine
Основные направления совершенствования кадрового обеспечения налоговой милиции Украины
Теремецький, В. І. Основні напрямки удосконалення кадрового забезпечення податкової міліції України / В. І. Теремецький // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 2 (57). – С. 348-358.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; податкова міліція; налоговая милиция; tax police; кадрове забезпечення; кадровое обеспечение; personnel support; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation