Судовий захист прав споживачів при придбанні продукції через Інтернет (постановка проблеми) - Рябченко, Ю. Ю.; Riabchenko, Yu. Yu. (Форум права. – 2009. – № 1. – С. 484–490, 2009)
З точки зору предмету доказування та засобів доказування розкрито проблеми захисту прав споживачів загальними судами у випадках придбання споживачами товарів через мережу Інтернет; розроблено пропозиції щодо внесення змін до діючого законодавства, які спрямовані на усунення зазначених проблем.

Problems of court defense of consumer’s rights are discovered from aspect of proving subject and proving methods in cases of purchasing products through Internet; the propositions to the law which intended for elimination of these problems are developed.

С точки зрения предмета доказывания и средств доказывания раскрыты проблемы защиты прав потребителей общими судами в случаях приобретения потребителями товаров через сеть Интернет; разработаны предложения по внесению изменений в действующее законодательство, которые направлены на устранение обозначенных проблем.
Judicial Protection of Rights of Consumers at Purchase of Production through the Internet (Statement of a Problem)
Судебная защита прав потребителей при приобретении продукции через Интернет (постановка проблемы)
Рябченко, Ю. Ю. Судовий захист прав споживачів при придбанні продукції через Інтернет (постановка проблеми) [Електронний ресурс] / Ю. Ю. Рябченко // Форум права. – 2009. – № 1. – С. 484–490. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2009-1/09rjjipp.pdf.
Рябченко Ю. Ю. "Судовий захист прав споживачів при придбанні продукції через Інтернет (постановка проблеми)." Форум права 1 (2009): 484-490.
Keywords: Цивільно-процесуальне право. Civil and Procedure Law. Гражданское процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; захист прав споживачів; защита прав потребителей; Інтернет; Интернет; доказування; доказывание; електронний документ; электронный документ; предмет доказування; предмет доказывания; договір; договор; продукція; продукция; protection of consumer rights; Internet