Окремі правові проблеми гарантування прав громадян на землю сільськогосподарського призначення в проекті Закону України "Про ринок земель" - Бригадир, І. В.; Bryhadyr, I. V. (Право і безпека. - 2011. - № 1 (38). - С. 230-234, 2011)
Досліджено правові проблеми гарантування прав громадян на землі сільськогосподарського призначення в умовах запровадження ринку землі в Україні. Визначено ефективні механізми подолання проблем, які виникають при запровадженні вільного обігу земель сільськогосподарського призначення.

The legal problems of guaranteeing the rights of citizens on agricultural land under the conditions of the introduction of the land market in Ukraine have been studied. Effective mechanisms for overcoming problems arising from the introduction of free circulation of agricultural lands have been identified.

Исследованы правовые проблемы гарантирования прав граждан на землю сельскохозяйственного назначения в условиях внедрения рынка земли в Украине. Определены эффективные механизмы преодоления проблем, возникающих при введении свободного обращения земель сельскохозяйственного назначения.
Some legal problems of guaranteeing of citizens’ rights on lands of agricultural functions in the project of law of Ukraine «About the market of lands»
Отдельные правовые проблемы гарантирования прав граждан на землю сельскохозяйственного назначения в проекте Закона Украины «О рынке земель»
Keywords: ринок землі; land market; рынок земли; землі сільськогосподарського призначення; agricultural land; земли сельскохозяйственного назначения; гарантування прав громадян; guaranteeing the rights of citizens; гарантирование прав граждан