Поліція отримує додаткові повноваження під час війни - Багінський, А.; Bahinskyi, A. (Діяльність органів правопорядку під час та після збройних конфліктів (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХIV Міжнар. студ. наук.-практ. конф. інозем. мовами (м. Вінниця, Україна, 14 квіт. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 177-178, 2023)
Зазначено, що завдяки ухваленню Закону «Про внесення змін до законів України «Про Національну поліцію» та «Про Дисциплінарний статут Національної поліції України» з метою оптимізації діяльності поліції, у тому числі під час дії режиму воєнного стану», поліція отримала додаткові повноваження, які допоможуть забезпечити ефективну діяльність поліції та виконання нею завдань в умовах воєнного стану.

It is noted that thanks to the adoption of the Law "On Amendments to the Laws of Ukraine "On the National Police" and "On the Disciplinary Statute of the National Police of Ukraine" in order to optimize police activities, including during martial law, the police received additional powers, which will help to ensure the effective operation of the police and its performance of tasks under martial law.

Отмечено, что благодаря принятию Закона "О внесении изменений в законы Украины "О Национальной полиции" и "О Дисциплинарном уставе Национальной полиции Украины" с целью оптимизации деятельности полиции, в том числе во время действия режима военного положения", полиция получила дополнительные полномочия, которые помогут обеспечить эффективную деятельность полиции и выполнение задач в условиях военного положения.
Багінський, А. Поліція отримує додаткові повноваження під час війни / Артем Багінський // Діяльність органів правопорядку під час та після збройних конфліктів (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХIV Міжнар. студ. наук.-практ. конф. інозем. мовами (м. Вінниця, Україна, 14 квіт. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Наук. парк «Наука та безпека», Каф. іноз. мов ф-ту № 4. – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 177-178.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; повноваження; powers; полномочия; воєнний стан; martial law; военное положение