Особливості міжнародного співробітництва при розслідуванні кіберзлочинів - Бабакін, В. М.; Babakin, V. M. (Форум права. – 2011. – № 4. – С. 27–30, 2011)
Розглянуто особливості транснаціональних кіберзлочинів та труднощі, які виникають при їх розслідуванні. Також проаналізовано ключові положення Конвенції по боротьбі з кіберзлочинністю, як основного документу, що регулює питання міжнародного співробітництва в цій сфері.

The features of transnational cyber crimes and the difficulties encountered in their investigation are made. Also the key provisions of the Convention on the fight against cybercrime, as the main document that regulates international cooperation in this area analyzed.

Рассмотрены особенности транснациональных киберпреступлений и трудности, которые возникают при их расследовании. Также проанализированы ключевые положения Конвенции по борьбе с киберпреступностью, как основного документа, регулирующего вопросы международного сотрудничества в этой сфере.
International Cooperation Singularities at Fact-finding of Cybercrimes
Особенности международного сотрудничества при расследовании киберпреступлений
Бабакін, В. М. Особливості міжнародного співробітництва при розслідуванні кіберзлочинів [Електронний ресурс] / В. М. Бабакін // Форум права. – 2011. – № 4. – С. 27–30. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011-4/11bvmprk.pdf.
Keywords: Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінологія. Criminology. Криминология; Конвенція по боротьбі з кіберзлочинністю; міжнародне співробітництво; боротьба з кіберзлочинністю; розслідування злочинів; комп’ютерні злочини; Конвенция по борьбе с киберпреступностью; международное сотрудничество; расследование преступлений; компьютерные преступления; international cooperation; computer criminality; combating cybercrime; кіберзлочинність; киберпреступность; cybercrime