Корупція як криза соціальної ідентичності - Орлов, Ю. В.; Orlov, Y. V.; Орлов Юрій Володимирович (Особливості застосування антикорупційного законодавства: від розслідування до вироку суду : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 жовт. 2019 р.). – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 122-125, 2019)
Автором зауважено, що постановка проблеми корупції як прояву кризи ідентичності, як феномена несвободи формує якісно відмінну від існуючої на рівні чинної кримінологічної політики панораму можливих інновацій в цій сфері. Окреслені перспективи рішення цього питання.

The author noted that the formulation of the problem of corruption as a manifestation of an identity crisis as a phenomenon of lack of freedom forms a panorama of possible innovations in this area that is qualitatively different from the existing one at the level of the current criminological policy. The prospects for solving this issue are outlined.

Автором замечено, что постановка проблемы коррупции как проявления кризиса идентичности как феномена несвободы формирует качественно отличную от существующей на уровне действующей криминологической политики панораму возможных инноваций в этой сфере. Обозначены перспективы решения этого вопроса.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; корупція; коррупция; corruption; боротьба з корупцією; борьба с коррупцией; fight against corruption; протидія злочинності; противодействие преступности; counteraction to crime; корупційні правопорушення; коррупционные правонарушения; corruption offenses; публічна фальсифікація; публичная фальсификация; public falsification; симуляція соціальних конвенцій; симуляция социальных конвенций; simulation of social conventions; соціальна ідентичність; социальная идентичность; social identity; криза соціальної ідентичності; кризис социальной идентичности; social identity crisis