Піротехнічні вироби як об’єкти дослідження вибухотехнічної експертизи - Толстих, Є. О.; Tolstykh, Ye. O. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 73-77, 2002)
Надано характеристику піротехнічним виробам, застосована їх класифікація. Основним завданням при проведенні експертами-вибухотехніками досліджень піротехнічних виробів споживчого призначення є встановлення можливості їхнього безпечного використання. The characteristic of pyrotechnic products is given, their classification is applied. Basic the task of conducting explosive pyrotechnic consumer research by explosives experts is to establish the possibility of their safe use. Охарактеризованы пиротехнические изделия, применена их классификация. Основным заданием при проведении экспертами-взрывотехниками исследований пиротехнических изделий потребительского назначения является установление возможности их безопасного использования.
Pyrotechnic articles as objects of explosion examination
Пиротехнические изделия как объекты исследования взрывотехнической экспертизы
Толстих, Є. О. Піротехнічні вироби як об’єкти дослідження вибухотехнічної експертизи / Є. О. Толстих // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 73-77.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; вибухотехнічна експертиза; взрывотехническая экспертиза; explosive examination; піротехнічні вироби; пиротехнические изделия; pyrotechnic articles; класифікація; классификация; classification