Теоретичні підходи до вдосконалення правового регулювання праці тимчасових та сезонних працівників - Радзівідло, А. Я.; Radzividlo, A. Ya. (Форум права. – 2017. – № 4. - С. 211–218, 2017)
Виконано аналіз соціально-правового визначення праці тимчасових та сезонних працівників, зроблено порівняння зарубіжного досвіду законодавчого регулювання сезонної та тимчасової роботи та узагальнено рекомендації з вирішення проблемних питань правового регулювання такої роботи в Україні.

The article is devoted to the analysis of the social and legal definition of labor of temporary and seasonal workers, comparison of foreign experience of legislative regulation of seasonal and temporary work and generalization of recommendations on solving problematic issues of legislative regulation of such work in Ukraine.

Выполнен анализ социально-правового определения труда временных и сезонных работников, сделано сравнение зарубежного опыта законодательного регулирования сезонной и временной работы и обобщены рекомендации по решению проблемных вопросов правового регулирования такой работы в Украине.
Теоретические подходы к усовершенствованию правового регулирования труда временных и сезонных работников
Theoretical Approaches to Improving the Legal Regulation of Labor of Seasonal and Seasonal Workers
Радзівідло, А. Я. Теоретичні підходи до вдосконалення правового регулювання праці тимчасових та сезонних працівників [Електронний ресурс] / А. Я. Радзівідло // Форум права. - 2017. - № 4. - С. 211–218. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/FP_index.htm_2017_4_35.
Радзівідло А. Я. "Теоретичні підходи до вдосконалення правового регулювання праці тимчасових та сезонних працівників." Форум права 4 (2017): 211–218.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; тимчасова робота; сезонна робота; строк; тимчасові працівники; сезонні працівники; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; временные работники; сезонные работники; temporary workers; seasonal workers