Психологічна трансформаційна гра «My Dao» : навчально-методичні матеріали - Мельник, Ю. Б.; Melnyk, Yu. B.; Стаднік, А. В.; Stadnik, A. V. (Харківська обласна громадська організація “Культура Здоров’я”, 2018)
Навчально-методичні матеріали “Психологічна трансформаційна гра “My Dao” розкриває особливості використання в психологічній практиці трансформаційної гри “My Dao”, яка є ефективним психотерапевтичним методом, що впливає на ціннісні орієнтації учасників, зміну самооцінки і мотивації, розкриття їхніх особистісних ресурсів для вирішення проблем і подальшого розвитку. Ця методика є достатньо універсальною за віковою категорією учасників і за можливістю вирішення психологічних проблем.

Educational and methodological materials "Psychological transformational game "My Dao" reveals the features of the use in psychological practice of the transformational game "My Dao", which is an effective psychotherapeutic method that affects the value orientations of participants, changes in self-esteem and motivation, disclosure of their personal resources for solving problems and further development. This technique is quite universal for the age category of the participants and for the possibility of solving psychological problems.

Учебно-методические материалы Психологическая трансформационная игра "My Dao" раскрывает особенности использования в психологической практике трансформационной игры "My Dao", которая является эффективным психотерапевтическим методом, влияющим на ценностные ориентации участников, изменение самооценки и мотивации, раскрытие их личностных ресурсов для решения проблем. и дальнейшего развития Эта методика достаточно универсальна по возрастной категории участников и по возможности решения психологических проблем.
Keywords: психологічна трансформаційна гра «My Dao»; психологія; Навчальні видання. Educational edition. Учебные издания; психологічні методики; гра; psychological methods; психологические методики; psychological transformational game "My Dao"; психологическая трансформационная игра "My Dao"; психология; psychology