Форми забезпечення громадської безпеки - Новіков, В. В.; Novikov, V. V. (Форум права. – 2014. – № 1. – С. 382–386., 2014)
З’ясовано особливості форм забезпечення громадської безпеки в Україні. Проаналізовано особливості правових і не правових форм забезпечення громадської безпеки.

The features of forms of providing of public safety are found out in Ukraine. The features of legal and not legal forms of providing of public safety are analyzed.

Выяснены особенности форм обеспечения общественной безопасности в Украине. Проанализированы особенности правовых и не правовых форм обеспечения общественной безопасности.
Новіков, В. В. Форми забезпечення громадської безпеки / В. В. Новіков // Форум права. – 2014. – № 1. – С. 382–386 [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/jpdf/ FP_index.htm_2014_1_67.pdf.
Новіков В. В. "Форми забезпечення громадської безпеки." Форум права 1 (2014): 382–386.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; громадська безпека; громадський правопорядок; громадський порядок; безпека; public safety; public order; security; общественная безопасность; общественный порядок; безопасность