Віндикаційний позов як засіб захисту майнових прав осіб, які не досягли повноліття, на нерухоме майно - Другова, В. А.; Druhova, V. A. (Наше право. - 2013. - № 8. - С. 157-163, 2013)
Дана стаття присвячена особливостям віндикаційного позову при захисті права власності на об’єкти нерухомості, які можуть належати на праві власності особам, які не досягли повноліття. У роботі детально проаналізовані умови пред’явлення віндикаційного позову на захист права власності на нерухомі речі. This article is devoted to the replevin features for protection property rights of the property owned, by the persons, who have not attained the age of majority. Данная статья посвящена особенностям виндикационного иска при защите права собственности на объекты недвижимости, принадлежащие на праве собственности лицам, которые не достигли совершеннолетия. В работе подробно проанализированы условия предъявления виндикационного иска в защиту права собственности на недвижимые вещи.
Другова, В. А. Віндикаційний позов як засіб захисту майнових прав осіб, які не досягли повноліття, на нерухоме майно / Другова Валентина Анатоліївна // Наше право. - 2013. - № 8. - С. 157-163.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; нерухоме майно; недвижимое имущество; real estate; захист права власності; защита права собственности; protection of property rights; віндикаційний позов; виндикационный иск; vindication claim; малолітні; малолетние; minors; неповнолітні; несовершеннолетние; juvenile