Актуальні питання сучасної науки і права - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ; Наукове товариство студентів Сумської філії ХНУВС; Сумський осередок Ліги студентів; Асоціації правників України; Сумський осередок ELSA Україна (Суми: Видавн. дім «Ельдорадо», 2017. – 248 с., 2017)
Збірник містить тези доповідей учасників VІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів «Актуальні питання сучасної науки і права» з проблем юриспруденції, філософії, історії, міжмовної комунікації освіти на шляху розбудови державності України.

The collection contains abstracts participants of the VIII International scientific and practical conference of students "Actual problems of modern science and the law" on law, philosophy, history, intercultural communication in education to the development of Ukrainian statehood.

Сборник содержит тезисы докладов участников VIII Всеукраинского научно-практической конференции студентов «Актуальные вопросы современной науки и права» по проблемам юриспруденции, философии, истории, межъязыковой коммуникации образования на пути развития государственности Украины.
Збірник матеріалів VІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів
Актуальні питання сучасної науки і права: зб. матеріалів VІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. студентів (м. Суми, 21 квіт. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Сум. філ. Харків. нац. ун-ту внутріш. справ, Наук. тов-во студентів Сум. філ. ХНУВС, Сум. осередок Ліги студентів, Асоц. правників України, Сум. осередок ELSA Україна. – Суми: Видавн. дім "Ельдорадо", 2017. – 248 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Україна. Ukraine. Украина; Юридичні науки. Правоохоронна діяльність. Law sciences. Law enforcement. Юридические науки. Правоохранительная деятельность; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Держава і право. State and Law. Государство и право; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Філософія. Логіка. Philosophy. Logic. Философия. Логика; міжмовна комунікація; міжкультурна комунікація; intercultural communication; межкультурная коммуникация