Нормативна регламентація правового статусу секретаря судового засідання в адміністративному судочинстві України - Пчелін, В. Б.; Pchelin, V. B.; ResearcherID: L-2114-2016; Віталій Пчелін (Національні та міжнародні стандарти сучасного державотворення: тенденції та перспективи розвитку: міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5-6 серп. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 81-83, 2016)
У доповіді здійснено аналіз особливостей нормативної регламентації правового статусу секретаря судового засідання в адміністративному судочинстві України.

The report analyzes the peculiarities of the normative regulation of the legal status of the court clerk in the administrative proceedings of Ukraine.

В докладе проведен анализ особенностей нормативной регламентации правового статуса секретаря судебного заседания в административном судопроизводстве Украины.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне судочинство; адміністративний процес; адміністративний суд; секретар судового засідання; административное судопроизводство; административный процесс; административный суд; секретарь судебного заседания; administrative proceedings; administrative process; administrative courts; court clerk