Особливості проведення атестації працівників ОВС України - Кікінчук, В. Ю.; Kikinchuk, V. Yu.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7457-4507 (Форум права. – 2010. – № 3. – С. 178–185, 2010)
Сформульовано поняття «атестація працівників органів внутрішніх справ України», а також запропоновано систему принципів такої атестації. Визначено стадії проведення атестації працівників ОВС України. Запропоновано перелік критеріїв оцінювання діяльності працівників ОВС України.

The concept «attestation of employees of organs of internal affairs of Ukraine» has been formulated, and also the system of principles of such attestation has been offered. The stages of lead through of attestation of employees of organs of internal affairs of Ukraine have been certain. The list of criteria of evaluation the activity of employees of organs of internal affairs of Ukraine has been offered.

Сформулировано понятие «аттестация сотрудников органов внутренних дел Украины», а также предложена система принципов такой аттестации. Определены стадии проведения аттестации сотрудников ОВД Украины. Предложен перечень критериев оценивания деятельности сотрудников ОВД Украины.
Features of Carrying Out of Certification of Employees of Organs of Internal Affairs of Ukraine
Особенности проведения аттестации сотрудников ОВД Украины
Кікінчук , В. Ю. Особливості проведення атестації працівників ОВС України [Електронний ресурс] / В. Ю. Кікінчук // Форум права. – 2010. – № 3. – С. 178–185. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2010-3/10kvjpou.pdf.
Кікінчук В. Ю. "Особливості проведення атестації працівників ОВС України." Форум права 3 (2010): 178-185.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; працівники ОВС; сотрудники ОВД; police officers; атестація; аттестация; attestation