Місце дебрифінгу в системі організаційної підтримки психологічного здоров’я персоналу Національної поліції України в умовах війни - Медведєва, О. В.; Medvedieva, O. V.; ORCID: https://orcid.org/ 0000-0003-4445-7355 (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 24 берез. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 145-147, 2023)
Розкрито інноваційний потенціал використання методу дебрифінгу у підтримці психологічного здоров’я та постстресовому відновленні працівників поліції в контексті впливу стрес-факторів війни. Окреслено зміст, завдання й проблемні питання впровадження методу дебрифінгу у вітчизняну систему психологічного супроводу поліцейських.

The innovative potential of using the debriefing method in maintaining psychological health and post-stress recovery of police officers in the context of the impact of war stress factors is revealed. The content, tasks and problematic issues of introducing the debriefing method into the national system of psychological support of police officers are outlined.

Раскрыт инновационный потенциал использования метода дебрифинга в поддержке психологического здоровья и постстрессовом восстановлении сотрудников полиции в контексте влияния стресс-факторов войны. Обозначено содержание, задачи и проблемные вопросы внедрения метода дебрифинга в отечественную систему психологического сопровождения полицейских.
Медведєва, О. В. Місце дебрифінгу в системі організаційної підтримки психологічного здоров’я персоналу Національної поліції України в умовах війни / Ольга Вікторівна Медведєва // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 24 берез. 2023 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 145-147.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; поліцейські; police officers; полицейские; дебрифінг; debriefing; дебрифинг; психологічне забезпечення; psychological support; психологическое обеспечение; критичний інцидент; critical incident; критический инцидент; управління стресом; stress management; управление стрессом; психологічне здоров’я; psychological health; психологическое здоровье