Стан дослідження проблеми адміністративно-правового регулювання агропромислової сфери - Дегтярьова, С. В.; Dehtiarova, S. V. (Прикарпатський юридичний вісник. - 2017. - Вип. 1 (16), т. 4. - С. 108-112, 2017)
Узагальнено наукові позиції щодо проблематики адміністративно-правового регулювання агропромислової сфери. Констатовано, що питання адміністративно-правового регулювання агропромислової сфери системно не розглядалися, а враховуючи велике значення агропромислової сфери (сільського господарства) для забезпечення продовольчої, економічної та політичної незалежності країни, дослідження питання адміністративно-правового регулювання цієї сфери національної економіки є не лише доцільним, а й необхідним.

The article summarizes the scientific positions on the problems of administrative and legal regulation of the agro-industrial sphere. It is stated that the issues of administrative and legal regulation of the agro-industrial sphere were not systematically considered, but given the great importance of the agro-industrial sphere (agriculture) for ensuring the food, economic and political independence of the country, the study of the administrative-legal regulation of this sphere of the national economy is not only advisable, but and necessary.

Обобщаются научные позиции на проблематику административно-правового регулирования агропромышленной сферы. Констатировано, что вопрос административно-правового регулирования агропромышленной сферы системно не рассматривался, а учитывая большое значение агропромышленной сферы (сельского хозяйства) для обеспечения продовольственной, экономической и политической независимости страны, исследование вопроса административно-правового регулирования этой сферы национальной экономики является не только целесообразным, а и необходимым.
The state of research of the problem of administrative and legal regulation of the agroindustrial sphere
Состояние исследования проблемы административно-правового регулирования агропромышленной сферы
Дегтярьова, С. В. Стан дослідження проблеми адміністративно-правового регулювання агропромислової сфери / С. В. Дегтярьова // Прикарпатський юридичний вісник. - 2017. - Вип. 1 (16), т. 4. - С. 108-112.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; агропромислова сфера; agro-industrial sphere; агропромышленная сфера; адміністративно-правове регулювання; administrative and legal regulation; адміністративно-правове регулювання; проблематика; problem; наукові дослідження; scientific research; научные исследования