Протиправність поведінки особи як умова сімейно-правової відповідальності - Єфремова, І. О.; Yefremova, I. О.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2542-6812 (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 77-80, 2017)
У тезах доповіді надано правову характеристику протиправної поведінки особи як основної умови сімейно-правової відповідальності.

В тезисах доклада дана правовая характеристика противоправного поведения лица как основного условия семейно-правовой ответственности.
Єфремова, І. О. Протиправність поведінки особи як умова сімейно-правової відповідальності / Ірина Олексіївна Єфремова // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 77-80.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Сімейне право. Family law. Семейное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; сімейно-правова відповідальність; семейно-правовая ответственность; family and legal liability; family law; семейное право; протиправна поведінка; противоправное поведение; illegal behavior