Щодо видів державних службовців як суб’єктів трудового права - Клемпарський, М. М.; Klemparskyi, M. M. (Форум права. – 2012. – № 2. – С. 319–324, 2012)
На основі правового аналізу теоретичних підходів щодо видів державних службовців визначено критерії їх поділу на види крізь призму трудового права, надано конкретні пропозиції та рекомендації щодо удосконалення нормативно-правових актів.

On the basis of legal analysis of theoretical approaches in relation to the types of civil servants, certainly criteria of their dividing into kinds through the prism of labour right, concrete suggestions and recommendations are given in relation to an improvement normatively legal acts from the noted questions.

На основе правового анализа теоретических подходов относительно видов государственных служащих определены критерии их разделения на виды сквозь призму трудового права, предоставлены конкретные предложения и рекомендации относительно усовершенствования нормативно- правовых актов.
About of Types of Civil Servants as Labour Legal Subjects
О видах государственных служащих как субъектов трудового права
Клемпарський, М. М. Щодо видів державних службовців як суб’єктів трудового права [Електронний ресурс] / М. М. Клемпарський // Форум права. – 2012. – № 2. – С. 319–324. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-2/12kmmctp.pdf.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державні службовці; суб'єкт трудового права; класифікація; види; государственные служащие; субъект трудового права; классификация; виды; civil servants; classification