Повноваження захисника зі збирання доказів у кримінальному провадженні - Нечаєва, І. О.; Nechaieva, I. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8354-7594 (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 282-284, 2022)
Розкрито проблемні питання щодо повноваження захисника зі збирання доказів у кримінальному провадженні.

Problematic issues regarding the authority of the defense attorney to collect evidence in criminal proceedings have been revealed.

Раскрыты проблемные вопросы полномочий защитника по сбору доказательств в уголовном производстве.
Нечаєва, І. О. Повноваження захисника зі збирання доказів у кримінальному провадженні / Ірина Олексіївна Нечаєва // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 1. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 282-284.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; захисник; повноваження захисника; кримінальне провадження; збирання доказів; докази; защитник; advocate; уголовное производство; criminal proceedings; gathering evidence; сбор доказательств