Factors that ensure the observance and protection of rights in the digital sphere - Kochyn, V. D.; Кочин, В. Д.; Гончарук, О. М.; Honcharuk, O. M. (Актуальні проблеми правотворчості в Україні : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 29 листоп. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 57-58, 2024)
У контексті юридичних аспектів законодавства про цифровізацію та цифрову трансформацію організаціям і урядам вкрай важливо враховувати різні чинники, щоб забезпечити відповідність і захист прав у цифровій сфері.

In the context of legal aspects of digitalization and digital transformation legislation, it is imperative for organizations and governments to consider various factors to ensure compliance and protection of rights in the digital realm.

В контексте правовых аспектов законодательства о цифровизации и цифровой трансформации организациям и правительствам крайне важно учитывать различные факторы для обеспечения соблюдения и защиты прав в цифровой сфере.
Keywords: digital sphere; Ukraine; protection of rights; цифровізація; цифрова трансформація; Україна; захист прав у цифровій сфері; цифрова сфера; protection of rights in the digital sphere