Психолого-педагогічні передумови формування готовності поліцейських до інноваційної діяльності - Пономаренко, Я. С.; Ponomarenko, Ya. S.; Пономаренко (Посохова) Яна Сергіївна (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 5 квіт. 2019 р.). — Харків, 2019. - С. 87-90, 2019)
Розглянуто проблему готовності поліцейського до інноваційної діяльності. Аналіз проведений на підставі вивчення психолого-педагогічної літератури, сприяв виділенню загальних змістовних ознак даної діяльності, пов’язаних з орієнтацією поліцейського на поповнення і інтеграцію знань в галузі інноватики. Досліджено рівень суб’єктивного контролю та встановлено типи інтернальності та екстернальності у працівників поліції.

The problem of readiness of the policeman for innovative activity is considered. The analysis was carried out on the basis of a study of psychological and pedagogical literature, and contributed to the identification of common meaningful features of this activity related to the police officer's orientation towards replenishment and integration of knowledge in the field of innovation. The level of subjective control has been studied and the types of internality and externality of police officers have been established.

Рассмотрена проблема готовности полицейского к инновационной деятельности. Анализ проведен на основании изучения психолого-педагогической литературы, способствовал выделению общих содержательных признаков данной деятельности, связанных с ориентацией полицейского на пополнение и интеграцию знаний в области инноватики. Исследован уровень субъективного контроля и установлены типы интернальности и экстернальности работников полиции.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; інноваційна діяльність; поліцейські; емпіричне дослідження; рівень суб’єктивного контролю; инновационная деятельность; полицейские; эмпирическое исследование; уровень субъективного контроля; innovative activity; police officers; empirical research; level of subjective control