Щодо строку як істотної умови цивільно-правового договору - Мороз, О. В.; Moroz, O. V. (Доктрина приватного права: традиції та сучасність: матеріали XX наук.-практ. конф., присвяч. 100-й річниці з дня народж. д-ра юрид. наук, проф., чл.-кор. АН УРСР, ректора Харків. юрид. ін-ту (1962–1987 рр.) В. П. Маслова (м. Харків, 4 лют. 2022 р.). – Харків: Право, 2022. - С. 243-247, 2022)
Вивчено та проаналізовано строки як істотні умови цивільно-правового договору, які мають важливе науково-практичне значення, оскільки вони упорядковують цивільний обіг, стабілізують цивільні відносини та забезпечують можливості належного та своєчасного захисту цивільних прав.

The terms are studied and analyzed as essential conditions of the civil law contract, which have important scientific and practical significance, as they regulate civil circulation, stabilize civil relations and provide opportunities for proper and timely protection of civil rights.

Изучены и проанализированы сроки как существенные условия гражданско-правового договора, имеющие важное научно-практическое значение, поскольку они упорядочивают гражданское обращение, стабилизируют гражданские отношения и обеспечивают возможности надлежащей и своевременной защиты гражданских прав.
Keywords: цивільно-правовий договір; civil contract; гражданско-правовой договор; строк; term; срок; термін; time; абсолютно визначені строки; absolutely defined terms; абсолютно определенные сроки; відносно визначені строки; relatively defined terms; относительно определенные сроки