До питання правового регулювання поняття «віддалене робоче місце» - Чорноус, О. В.; Chornous, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1475-7990 (Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників IV Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 лист. 2020 р.). - Харків, 2020. - С. 68-70, 2020)
Розглянуто поняття робоче місце працівника, як певна обмежена територія, яка може бути віддалена, мобільна, в якій здійснюється трудова діяльність працівника із застосуванням у процесі роботи різних технічних та інших засобів.

The concept of the employee's workplace is considered as a certain limited area, which can be remote, mobile, in which the employee's work activity is carried out with the use of various technical and other means in the process of work.

Рассмотрено понятие рабочее место работника, как определенная ограниченная территория, которая может быть удалена, мобильная, в которой осуществляется трудовая деятельность работника с применением в процессе работы различных технических и других средств.
Чорноус, О. В. До питання правового регулювання поняття «віддалене робоче місце» / Олена Василівна Чорноус // Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників IV Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 листоп. 2020 р.) / НДІ публ. політики і соц. наук. - Харків, 2020. - С. 68-70.
Чорноус, О. В. (2020). До питання правового регулювання поняття «віддалене робоче місце». Теоретичні питання юриспруденції і проблеми правозастосування: виклики ХХІ століття : тези доп. учасників IV Всеукр. наук.-практ. конф. (Харків, 20 лист. 2020 р.), 68-70. вилучено із https://library.pp-ss.pro/index.php/ndippsn_20201120/article/view/chornous
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; робоче місце; рабочее место; workplace; віддалене робоче місце; удаленное рабочее место; remote workplace; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation