Тактика вилучення фото-, кінозйомки, відеозапису при розслідуванні кримінальних проступків - Матюшкова, Т. П.; Matiushkova, T. P. (Харків. нац. ун-т внутр. справ, 2022)
У тезах доповіді визначено окремі особливості виявлення, вилучення, дослідження та використання показань різних технічних приладів і технічних засобів, у тому числі тих, що мають функції автоматичної фото- і кінозйомки, відеозапису, технічних засобів фото- і кінозйомки, відеозапису тощо
TACTICS OF SEIZURE OF PHOTOGRAPHY, FILMING, VIDEO RECORDING DURING THE INVESTIGATION OF CRIMINAL OFFENSES
Keywords: вилучення фото-, кінозйомки, відеозапису, розслідування кримінальних проступків