Деякі новації кримінальної відповідальності за службову недбалість - Звегінцев, А. І.; Zvehintsev, A. I. (Українська і польська молодь: спільне майбутнє – безпечна Європа: матеріали міжнар. молодіж. кругл. столу (м. Харків, 28 листоп. 2024 р.). – Харків: ХНУВС, 2024. – С. 17-18, 2024)
Проаналізовано деякі новації кримінальної відповідальності за службову недбалість, передбаченої ст. 367 Кримінального кодексу України.

Some innovations of criminal liability for official negligence, provided for in Article 367 of the Criminal Code of Ukraine, are analyzed.

Проанализированы некоторые новации уголовной ответственности за служебную халатность, предусмотренную ст. 367 Уголовного кодекса Украины.
Keywords: Україна; кримінальне право; кримінальна відповідальність; службова недбалість; Ukraine; criminal law; criminal liability; official negligence