Особливості діяльності підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування органів Національної поліції України щодо реалізації правоохоронної функції держави - Негодченко, В. О.; Nehodchenko, V. O. (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 230-234, 2016)
Проаналізовано особливості діяльності підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування органів Національної поліції України щодо реалізації правоохоронної функції держави.

The peculiarities of the activities of the units of organizational and analytical support and operational response of the National Police of Ukraine regarding the implementation of the law enforcement function of the state have been analyzed.

Проанализированы особенности деятельности подразделений организационно-аналитического обеспечения и оперативного реагирования органов Национальной полиции Украины по реализации правоохранительной функции государства.
Негодченко, В. О. Особливості діяльності підрозділів організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування органів Національної поліції України щодо реалізації правоохоронної функції держави / Негодченко В. О. // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 230-234.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; підрозділи поліції організаційно-аналітичного забезпечення; підрозділи поліції оперативного реагування; правоохоронна функція держави; правоохранительная функция государства; law enforcement function of the state