Врегулювання тимчасового виїзду дитини за кордон і дотримання принципу повної рівності обох батків у питаннях виховання дітей - Ходєєва, Н. В.; Khodeeva, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6154-6854 (Проблеми цивільного права та процессу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. 97-й річниці від дня народження Олександра Анатолійовича Пушкіна (м. Харків, 20 трав. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. - С. 198-201, 2022)
В статті розкриваються питання врегулювання тимчасового виїзду дитини за кордон і дотримання принципу повної рівності обох батків у вихованні дітей. В статье раскрываются вопросы урегулирования временного выезда ребенка за границу и соблюдения принципа полного равенства обоих родителей в воспитании детей. The article reveals the issues of regulating the temporary departure of a child abroad and compliance with the principle of full equality of both parents in the upbringing of children.
Ходєєва Н. В. Врегулювання тимчасового виїзду дитини за кордон і дотримання принципу повної рівності обох батків у питаннях виховання дітей / Н. В. Ходєєва // Проблеми цивільного права та процессу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. 97-й річниці від дня народження Олександра Анатолійовича Пушкіна (м. Харків, 20 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Харків. обл. осередок Всеукр. громад. орг. «Асоціація цивілістів України», Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. - С. 198-201.
Keywords: Сімейне право. Family law. Семейное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; тимчасовий виїзд дитини за кордон; виховання дітей; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; принцип рівності батьків; временный выезд ребенка за границу; воспитание детей; принцип равенства родителей; temporary departure of a child abroad; parenting; principle of parental equality