Current challenges and strategic priorities of security and defense sector development of Ukraine in the conditions of modern threats - Diachok, Ya. A.; Дячок, Я. А. (Актуальні питання розвитку сектору безпеки і оборони (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників ХХVІ Міжнар. наук.-практ. конф. інозем. мовами для здобувачів освіти (м. Вінниця, 4 квіт. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 73-74, 2025)
Наголошено, шо сучасні загрози вимагають від України комплексного підходу до реформування сектору безпеки і оборони. Реалізація зазначених стратегічних пріоритетів сприятиме зміцненню національної безпеки та забезпеченню стійкості держави перед сучасними викликами.

It was emphasized that modern threats require Ukraine to take a comprehensive approach to reforming the security and defense sector. The implementation of these strategic priorities will contribute to strengthening national security and ensuring the state's resilience to modern challenges.
Keywords: сучасні загрози; кібератаки; кібербезпека; Україна; сектор безпеки і оборони; національна безпека; modern threats; cyberattacks; cybersecurity; Ukraine; security and defense sector; national security