Адміністративно-правове забезпечення превентивної діяльності Національної поліції України - Булатін, Д. О.; Bulatin, D. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-0200-2822 (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки, відзначення Дня Європи та 70-річчя заснування Ради Європи (м. Харків, 16 трав. 2019 р.). - Харків, 2019. - С. 22-25, 2019)
Визначено, що адміністративно-правове забезпечення превентивної діяльності Національної поліції України є регламентованою нормами законодавства діяльністю органів державної влади, зміст якої становить створення умов для превенції адміністративних деліктів, реалізації, охорони та захисту прав громадян під час превентивної діяльності за допомогою адміністративно-правових засобів.

It was determined that the administrative and legal provision of preventive activities of the National Police of Ukraine is an activity of state authorities regulated by legislation, the content of which is the creation of conditions for the prevention of administrative offenses, realization, protection and protection of the rights of citizens during preventive activities with the help of administrative and legal means.

Определено, что административно-правовое обеспечение превентивной деятельности Национальной полиции Украины является регламентированной нормами законодательства деятельностью органов государственной власти, содержание которой составляет создание условий для превенции административных деликтов, реализации, охраны и защиты прав граждан во время превентивной деятельности с помощью административно-правовых средств.
Булатін, Д. О. Адміністративно-правове забезпечення превентивної діяльності Національної поліції України / Дмитро Олексійович Булатін // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. з нагоди святкування Дня науки, відзначення Дня Європи та 70-річчя заснування Ради Європи (м. Харків, 16 трав. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2019. - С. 22-25.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; адміністративно-правове забезпечення; administrative and legal support; административно-правовое обеспечение; превентивна діяльність; preventive activity; превентивная деятельность