Проблема формування готовності курсових офіцерів до виховної роботи з курсантами вищих навчальних закладів МВС України в теорії та практиці - Червоний, П. Д.; Chervonyi, P. D.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8172-7732 (Педагогіка та психологія. Вип. 723. – Чернівці: – 2014. – С. 191–197., 2014)
У статті розглядається проблема формування готовності в курсових офіцерів до виховної роботи з курсантами ВНЗ МВС України. Необхідність формування в курсових офіцерів готовності до виховної роботи з курсантами пов’язана із специфічними особливостями навчально-виховного процесу й організацією виховної роботи майбутніх офіцерів та не укомплектованістю висококваліфікованими офіцерами вихователями. The problem of formation of readiness to exchange officers to educational work with students of University Affairs of Ukraine. The need for the formation of exchange officers preparedness educational work with cadets related to the specific features of the educational process and the organization of educational work and no future officers staffing highly competent teachers. В статье рассматривается проблема формирования готовности курсовых офицеров к воспитательной работе с курсантами ВУЗ МВД Украины. В связи со специфическими особенностями учебно-воспитательного процесса, организацией воспитательной работы с курсантами и неукомплектованностью высококвалифицированных офицеров воспитателей возникла необходимость формирования у курсовых офицеров готовности к воспитательной работе с курсантами.
Червоний П.Д. Проблема формування готовності курсових офіцерів до виховної роботи з курсантами вищих навчальних закладів МВС України в теорії та практиці / П. Д. Червоний // Педагогіка та психологія. Вип. 723. – Чернівці: Чернівецький нац. у-т, 2014. – С. 191–197.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; індивідуально-виховна робота; individual peculiarities; индивидуально-воспитательная работа; готовність; readiness; готовность; курсант; cadet; курсант; організатор; organizer; организатор; методи виховання; parenting practices; методы воспитания; особистісно-орієнтований підхід; oriented approach; личностно-ориентированный подход