Визнання договору дарування недійсним як вчиненого внаслідок помилки - Бахаєва, А. С.; Bakhaieva, A. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6498-2213 (Проблеми цивільного права та процесу: матеріали наук.-практ. конф., присв. світлій пам'яті Олександра Анатолійовича Пушкіна (м. Харків, 27 трав. 2016 р.). - Харків, 2016. - С. 222-223, 2016)
Розглядаючи підстави визнання договору дарування недійсним як вчиненого внаслідок помилки, автором визначені обставини, які вказують на помилку - неправильне сприйняття особою фактичних обставин правочину, що вплинуло на її волевиявлення під час укладання договору дарування замість договору довічного утримання.

Considering the grounds for recognition of a gift agreement as invalid as a result of an error, the author identified circumstances that indicate an error - a person's incorrect perception of the actual circumstances of the transaction, which affected her will when entering into a gift agreement instead of a life-long maintenance contract.

Рассматривая основания признания договора дарения недействительным как совершенного вследствие ошибки, автором определены обстоятельства, которые указывают на ошибку - неправильное восприятие лицом фактических обстоятельств сделки, что повлияло на ее волеизъявление при заключении договора дарения вместо договора пожизненного содержания.
Бахаєва, А. С. Визнання договору дарування недійсним як вчиненого внаслідок помилки / А. С. Бахаєва // Проблеми цивільного права та процесу: матеріали наук.-практ. конф., присв. світлій пам'яті Олександра Анатолійовича Пушкіна (м. Харків, 27 трав. 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. - Харків, 2016. - С. 222-223.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; договір дарування; волевиявлення; визнання договору недійсним; договор дарения; волеизъявление; expression of will; gift contract; invalidation of a contract; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Україна. Ukraine. Украина; признание договора недействительным