Шлюбно-правові відносини з іноземним елементом на території сучасної України (історико-правовий аналіз) - Самойлов, М. О.; Samoilov, M. O.; Кожевникова, В. А.; Kozhevnykova, V. A. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 278-283., 2008)
Досліджено історико обумовлену трансформацію законодавства щодо регулювання одного з елементів шлюбного статусу іноземця – можливості укладення шлюбу. Исследовано историко обусловленную трансформацию законодательства по регулированию одного из элементов брачного статуса иностранца - возможности заключения брака. The historically conditioned transformation of legislation concerning the regulation of one of the elements of a foreigner's marital status - the possibility of marriage, has been investigated.
Самойлов, М. О. Шлюбно-правові відносини з іноземним елементом на території сучасної України (історико-правовий аналіз) / М. О. Самойлов, В. О. Кожевникова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. - Вип. 41. - С. 278-283.
Keywords: Цивільне право. Цивільно-процесуальне право. Civil Law. Civil and Procedure Law. Гражданское право. Гражданско-процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; іноземці; иностранцы; шлюбно-правові відносини; брачно-правовые отношения; шлюбний статус; брачный статус; укладення шлюбу; заключение брака; церковні шлюби; церковные браки; шлюб; брак; marriage; Історія. Культура. History. Culture. История. Культура