Планування як елемент наукової організації праці дільничного інспектора міліції - Орел, О. В.; Orel, O. V. (Форум права. – 2009. – № 1. – С. 398–403, 2009)
Розглянуто наукові та методичні основи планування й узагальнено досвід планування роботи дільничних інспекторів міліції.

Scientific and methodical bases of planning are considered and experience of scheduling of local policemen of militia is generalized.

Рассмотрены научные и методические основы планирования и обобщен опыт планирования работы участковых инспекторов милиции.
Planning as an Element of the Scientific Organization of Work of the Local Policeman of Militia
Планирование как элемент научной организации работы участкового инспектора милиции
Орел, О. В. Планування як елемент наукової організації праці дільничного інспектора міліції [Електронний ресурс] / О. В. Орел // Форум права. – 2009. – № 1. – С. 398–403 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2009-1/09oovpim.pdf.
Орел О. В. "Планування як елемент наукової організації праці дільничного інспектора міліції." Форум права 1 (2009): 398-403.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; планування; наукова організація праці; дільничі інспектори міліції; планирование; научная организация труда; участковые инспектора милиции; міліція; милиция; militia; planning; local policemen of militia; scientific organization of work