Застосування досвіду кінологічних служб країн ЄС у службовій діяльності кінологічних підрозділів Національної поліції України - Булатін, Д. О.; Bulatin, D. O.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-0200-2822; Гуріна, І. О.; Gurina, I. O. (Особливості організації кінологічної діяльності правоохоронних органів в Україні : тези доп. учасників наук.- практ. конф. (м. Харків, 17 листоп. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 22-26, 2021)
Акцентовано увагу на проблемі вивчення міжнародних стандартів підготовки кінологічних підрозділів з метою подальшого запровадження окремих положень до законодавства України та використання дієвих практик у підготовці висококваліфікованих фахівців, підбору і тренування тварин.

Emphasis is placed on the problem of studying international standards for the training of canine units in order to further introduce certain provisions into the legislation of Ukraine and the use of effective practices in the training of highly qualified specialists, selection and training of animals.

Акцентировано внимание на проблеме изучения международных стандартов подготовки кинологических подразделений с целью дальнейшего введения отдельных положений в законодательство Украины и использования действенных практик в подготовке высококвалифицированных специалистов, подборе и тренировке животных.
Булатін, Д. О. Застосування досвіду кінологічних служб країн ЄС у службовій діяльності кінологічних підрозділів Національної поліції України / Дмитро Олексійович Булатін, Ілона Олегівна Гуріна // Особливості організації кінологічної діяльності правоохоронних органів в Україні : тези доп. учасників наук.- практ. конф. (м. Харків, 17 листоп. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 22-26.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; країни Європейського Союзу; страны Европейского Союза; countries of the European Union; кінологічні підрозділи; кинологические подразделения; dog units; службові собаки; служебные собаки; service dogs